2011. júl 19.

Ingyen Ulpius Kuponok 14.500.- Ft értékben. VIGYÉTEK!

írta: Szeretünk olvasni
Ingyen Ulpius Kuponok 14.500.- Ft értékben. VIGYÉTEK!

Ingyen Ulpius Kuponok 14.500.- Ft értékben.  Töltsétek le és VIGYÉTEK! :-)

Hat kupon, óriási kedvezmények! Az Ulpius-Ház új akciójában most hat szenzációs könyvet vehetsz meg szuper kedvezményekkel! Csak annyi a dolgod, hogy kinyomtatod a kupont és fizetéskor átadod az Ulpius-Ház boltjában (Budapest, 1137, Pozsonyi út. 23.). Ha pedig nem tudsz bemenni személyesen, rendelésed add le a kupon@ulpiushaz.hu címen.

 Rosamunde Pilcher - Téli napforduló Rosamunde Pilcher - Téli napforduló
A romantika nagyasszonyának regényeiben érzelmes világba lépünk, melyet valódi emberek, elemésztő szenvedélyek, nagy szerelmek és csalódások töltenek meg. Az írónő őszinte és olvasmányos műveit örömről, bánatról és a tökéletes pillanat kereséséről negyven országban rajongók milliói olvassák.
 

 

M. C. Beaton - Agatha Raisin és a spenótos halálpite M. C. Beaton - Agatha Raisin és a spenótos halálpite
Pompás, izgalmas krimi, nagyszerű szatíra a londoni és a vidéki életről, remek karakterekkel és pergő, fordulatos cselekménnyel. Az amatőr detektív remekül megrajzolt, politikailag inkorrekt figuráját a kritikusok és a rajongók egyaránt megszerették, a sorozat már a 21. kötetnél tart.

 

Fábián Janka: Emma szerelme Fábián Janka: Emma szerelme
A regény a két világháború közötti magyar filmek stílusát és hangulatát idéző, fordulatos szerelmi történet, melynek hátterében ott húzódnak a századforduló eseményei: a magyar millennium, a XX. század beköszönte, majd az első világháború, a Tanácsköztársaság és a Horthy-korszak kezdete.

 

Steve Berry - A Templomosok öröksége Steve Berry - A Templomosok öröksége
Cotton Melone volt különleges ügynök egy közel ezeréves titok nyomába ered. A templomos lovagok valaha olyan tudás birtokában voltak, amellyel még magát a római pápát is markukban tartották. Berry, a történelmi thriller nagymestere, aki méltatói szerint túlnőtt a műfaj szupersztárján, Dan Brownon, ezzel a regényével tört be a thriller-szerzők élvonalába.

 

Sherrilyn Kenyon - Ördögi tánc Sherrilyn Kenyon - Ördögi tánc
Zarek, a vámpír kétségkívül a legmagányosabb Sötét Vadász. Évszázadok óta Alaszkában él száműzetésben. Astrid az igazság szűzi nimfája. Ő kapja feladatul, hogy ítélkezzen Zarek felett. A vizsgálat során nem sejtett titkokra bukkan, és a gyönyörű Astrid nemcsak a jobb sorsra érdemes embert, de a forróvérű szeretőt is megtalálja a Vadászban… Kenyon szinte összes regénye vezette már a New York Times bestsellerlistáját.

 

Karen Rose - Sikíts értem Karen Rose - Sikíts értem
Daniel Vartanian nyomozó megesküdött, hogy megtalálja a várost rettegésben tartó sorozatgyilkost, aki egy 13 évvel korábbi bűncselekmény részleteit lemásolva szedi áldozatait. Alex Fallon, a gyönyörű ápolónő ijesztően hasonlít az egykori bűncselekmények egyik áldozatára, és így célpontja a megszállott gyilkosnak, része lehet a perverz és érzéki játéknak... Karen Rose sorozata a romantikus thriller műfajának legjobbja, díjnyertes könyveit számos nyelven kiadják.

 

 

Szólj hozzá

könyv irodalom akció ulpius kupon