2015. sze 08.

A csillagok nem hazudnak, csak a férfiak

írta: Szeretünk olvasni
A csillagok nem hazudnak, csak a férfiak

A nagy ő megtalálása során a nők előszeretettel nézik meg kiválasztottjuk horoszkópját. Vajon mennyire passzol hozzájuk? Mi magunk nem igazán hiszünk ebben, de természetesen, ha valakinek ez fontos, ám legyen.

Most egy könyvet ajánlunk a témában, egy igazi csajos, könnyed olvasmányt.

Silvia Zucca: Asztrológiai útmutató összetört szíveknek

covers_356260.jpg

Alice, az idealista és kissé lökött Mérleg egy feltörekvő tévécsatornánál egyengeti karrierjét. Előző pasija, egy szabadságmániás Vízöntő épp most jelentette be, hogy eljegyzi új barátnőjét, aki ráadásul terhes. Ha még ez nem lenne elég, a csatorna felvesz egy önimádó Oroszlánt, hogy leépítse az oda nem illő munkatársakat. Alice retteg új főnökétől, de ez nem akadályozza meg abban, hogy fülig beleszeressen.

A lány egyetlen reménye, hogy új barátja, Tio mindent tud az asztrológiáról, és bölcs tanácsokkal látja el őt mind a munka, mind a szerelem terén. Alice el akar menekülni az Oroszlán iránt érzett vonzalma elől, hát beleveti magát az élet sűrűjébe, ahol szexmániás Nyilasokkal, higgadt Bikákkal, kitartó Kosokkal, hazug Halakkal és bosszúszomjas Skorpiókkal hozza össze a sors. Tiónak sikerül annyira a zodiákus bűvkörébe vonnia Alicét, hogy az már zöldségest és orvost is a születési képlete alapján választ, mígnem legjobb barátnője, a gondoskodó Rák orvoshoz viszi horoszkópfüggősége miatt…

Szerintünk

Ez a könyv tipikusan az a könyv, ami olyan, mintha felfegyverezné a nőket a férfiak ellen. Kibeszélnek minket, minden titkot megoldanak. Mindezt úgy, hogy az olvasó jókat szórakozik közben. Egy humoros, elgondolkodtató történet, egy csetlő-botló lányról. De a sok szerencsétlenkedés ellenére se veszít népszerűségéből. Hogy miért? Mert az ő problémái a mai nő problémái. A párkeresés rögös útján együtt megy végig az olvasó a főszereplővel. Barátnők, sorstársak lesznek.

A csillagok nem hazudnak, csak a férfiak. Ez a könyv fő szlogenje. Megnéznénk, hány férfi veszi meg majd a barátnőjének a könyvet ezzel a szöveggel.

Összefoglalva, az idei év egyik erős női regény lett Zucca könyve. Ha a kedves olvasó kedvelte a Boltkóros naplója sorozatot, akkor ez a könyv kedvence lesz.

Libri Könyvkiadó, 2015

Szólj hozzá

női humoros csajos könnyed