2011. júl 19.

JÖN: Lauren Fox - Bűnös vonzalom

írta: Szeretünk olvasni
JÖN: Lauren Fox - Bűnös vonzalom

 Lauren Fox - Bűnös vonzalom c. könyv tartalma:

Lauren Fox - Bűnös vonzalom könyvA harmincas éveiben járó, intelligens és vonzó Emily egészen addig úgy hiszi, boldog házasságban él a férjével, Kevinnel, amíg egy kávéházban össze nem találkozik David Kellerrel. Kettejük között szinte azonnal felizzik a szenvedély, igazi lelki társakra akadnak egymásban. Közös témájuk is akad bőven, hiszen az érdeklődési területük közel áll a másikéhoz. 

Kapcsolatuk azonban súlyos hazugságra épül: Emily az első találkozások során a zsebébe rejti a karikagyűrűjét. Amikor a nő végül bevallja Davidnek, hogy férjnél van, a férfi előbb szakít vele, aztán megpróbálnak barátokként viselkedni, ám minden elhatározásukat felülírja a szerelem és a szexuális vágy. Ez a fülledt testiség, David gyengéd érintése, a gyönyörökkel teli ölelés mind újszerű és izgalmas élmény Emily számára, valósággal rabjává válik a bűnös vonzalomnak. Eközben maga is tisztában van vele, hogy aligha van mentség arra, amit Kevinnel tesz. Hűtlensége és újonnan ébredt vágyai kilencévi szeretetet, közös életet tesznek semmissé. Lelkiismeretét hiába próbálja azzal megnyugtatni, hogy kapcsolatuk megromlásáért a férjére hárítja a felelősséget, hiába kapaszkodik annak hibáiba, legfőbb bűnei közé sorolva azt, hogy Kevin gyereket akar tőle, miközben ő irtózik az anyaság puszta gondolatától is. A lelke mélyén tudja: csalárdságával ő ítélte halálra házasságukat. Aztán egy nap Davidben is feltámadnak az erkölcsi aggályok, a bűntudat a férj­jel szemben, és könyörtelenül véget vet méltatlan viszonyuknak.

Kevin, aki véletlenül tanúja lesz a szakításuknak, csak most érti meg az elmúlt hetek, hónapok feszültségét, szenvedéseit, fullasztó otthoni légkörét, és úgy dönt: ezek után nem akar többé együtt élni Emilyvel. 

Azon a napon, amikor mind a két férfi magára hagyja, Emily vesz egy terhességi gyorstesztet, és az eredmény nemcsak arra döbbenti rá, hogy gyereket vár, hanem arra is, hogy sej­telme sincs, melyikük az apa...

UPDATE!!!!

Lauren Fox - Bűnös vonzalom c. könyv megjelenése 2011 októberben várható.

Előjegyezhető 20% kedvezménnyel a Bookline-ban

Szólj hozzá

könyv kelly kiadó megjelenik