2014. nov 04.

Forradalmár – Elhallgatott évszázad trilógia.

írta: Szeretünk olvasni
Forradalmár – Elhallgatott évszázad trilógia.

Tarjányi Péter rendőrségi szakértő, aki hosszú évekig dolgozott a magyar rendőrség különleges szolgálatánál, rengeteg egységet készített fel a háborús övezetbeli küldetésükhöz. Dosek Rita eredetileg építőmérnök, Tarjányi Péternek köszönhetően több speciális kiképzésen is részt vett.

A szerző páros újabb könyvvel örvendeztette meg az olvasókat:

Forradalmár – Elhallgatott évszázad trilógia.

B1279206.JPG

Gróf Eszterházy Richárd, az Osztrák-Magyar Monarchia egyik legagyafúrtabb kémje különösen fontos megbízást kap: ki kell derítenie milyen hadititkokat adott el a birodalom legveszedelmesebb ellenségének a császári és királyi hírszerzés vezetője. A bűnügy felderítésébe Ritter István, budapesti detektívet is bevonják, akire egyedi nyomozási módszerei miatt figyelt fel a császári titkosszolgálat. 
A különös páros újabb és újabb nyomokat követve megpróbálja megakadályozni a világtörténelem egyik legtragikusabb eseményét. Eközben észre sem veszik, hogy olyan folyamatokat indítanak el, amelyek teljesen megváltoztatják Európa életét...

Ahogy a szerzők eddig munkája, úgy a mostani is egy ízig-vérig történet. Krimi, politika, kaland. Ez a három téma - vagy stílus - keveredik össze. Megtartva a tökéletes határvonalakat. Hiteles, pontos és elgondolkodtató. Mindezt olvasmányos formában, ami által sok olvasó kedvét lelheti a történetben. Hiszen a történelmi háttérrel rendelkező könyvek esetén eltalálni a pontos arányokat, hogy ne száraz tananyagnak tűnjön nagyon nehéz feladat. Csakis emelni tudjuk a kalapunkat, hogy ezt így letették az asztalra.

Külön kiemelnénk a könyvhöz köthető egyéb tartalmakat. Ilyen a könyvtrailer:

Valamint a trilógiához létrehozott weboldal, ahol további számos érdekességet olvashatunk:

tar.png

 

http://elhallgatottevszazad.hu/

Szólj hozzá

krimi történelem kaland történelmi regény Libri Könyvkiadó