2014. jún 25.

Vujity Tvrtko új kiadás!

írta: Szeretünk olvasni
Vujity Tvrtko új kiadás!

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli történetek - Angyali történetek sorozat valamennyi kötete! Új köntösben, rendkívül kedvező áron!

Nézzük melyik kötet miről szól:

Angyali történetek a pokolból

736766F.gif- Megismerhetik a világ egyik legnyomorúságosabb országát, Sierra Leonét. Ahol emberek halnak éhen, ahol gyakoriak a tömeggyilkosságok, ahol emberi vérrel írják a történelmet. Itt, a pokol legmélyebb bugyrában egy magyar lánynak teljesült a legnagyobb álma: húszéves korában, életében először, átölelhette a saját édesapját.

- Meglátogathatják Csitát, a Tarzan-filmek majomlegendáját, aki a világ legöregebb csimpánzaként egy állatszínészeknek berendezett luxusotthonban él.
- Fellapozhatják Tvrtko szarajevói naplóját, hogy lássák mire vagyunk képesek mi, emberek.

- Nagyokat derülhetünk annak a budapesti fiatalembernek a furfangos ötletén, aki pár évvel korábban elhatározta, hogy kijut az athéni olimpiára, méghozzá kongói sportolóként.
- Eljuthatunk Jégföldre, a sarkkör közelébe, ahol a magyarok szó szerint a jég hátán is megélnek.
- Megismerhetik a Szahara egyszerre lenyűgöző és félelmetes világát, a beduinok, tuaregek és mórok életét, no és egy magyar nyugdíjas igaz meséjét. Egy asszonyét, aki a sivatagban találta meg a boldogságot, ott, ahol az ég a földdel összeér.

Pokoli történetek – Különkiadás

736765F.gif- Eljuthatnak Vietnamba és Kambodzsába, megismerhetik a gyilkos mezők világát, ahol a koponyák ezrei és a szögesdrótok között mindig zöld a fű. Ezena vidéken, egy elfelejtett magyar árvaházban élnek a „magyar árvák”
- Találkozhatnak az énekes lánnyal, aki a halállal is dacolva csak egyet akart, énekelni, énekelni és énekelni, minden áron.
-Tvrtkóval tarthatnak a nyugat-afrikai Ghánába, a pontosabban Accra-Adabrakába is, ahol mézédes az ananász, és ahol egy bűbájos, koromfekete, ízig-vérig magyar ember, Feri bácsi az igazi sztár.
- Olvashatnak a kosaraslány megrázó esetéről, aki egyik pillanatról a másikra minden magyarázat nélkül kómába esett.
- Megismerhetik egy édesanya történetét, aki mindig is könyvet akart írni, de sohasem sikerült neki. Aztán mégis megírta élete könyvét - saját kisgyermeke haláláról
- Bepillantást nyerhetnek a pakisztáni hegyekben élő szemétevő gyerekek életébe.
- Felkereshetik Las Vegas csillogóan titokzatos világát; megtudhatják, hogyan lesz egy nyugdíjas bányászból vallási guru egy magyar nyomortelepen; találkozhatnak az Aruba szigetén élő Sztálinnal.

Újabb pokoli történetek

ujabb pokoli tortenetek.jpg- Egy telep, ahol hétezer leprás él. Ahol a titkos hármas szektorban az arc nélküli emberek élik nyomorúságos mindennapjaikat. Ahol a pénz nem ér semmit. Ahol a félelem az igazi úr.
- Egy férfi, aki egyetlen rossz mozdulatért három évig szenvedett. Berohant a pályára egy falusi focimeccsen, aztán kirúgta a gólba tartó labdát. Nem kellett volna, megváltozott az egész élete.
- Egy magyar falu, amelyet egyik napról a másikra kettévágtak. A szögesdrótok, villanypásztorok és az aknazár szétválasztotta az egymástól pár méterre élő családokat, rokonokat, barátokat.
- Egy apa, akinek a testét tíz éve szalámiként szeletelik, mégsem adta fel, egyetlen percre sem.
- Egy fiú, aki életét adta mások életéért, és igazi hős lett
- Egy bácsi, aki pillanatok alatt vált sztárrá - ...szegény.
- Egy törzs, amely magyarnak vallja magát a Núbiai-sivatagban. Tvrtko meglátogatta őket a homoktenger közepén, ahol magyar tévét néznek, magyar képeslapokat gyűjtenek, ahol őshazájukról álmodoznak.

Utolsó pokoli történetek

utolso pokoli tortenetek.jpg- Tvrtko észak-koreai küldetése igazi világszenzáció, hiszen a "kommunista mennyországba" a legritkább esetben engednek be idegeneket. Most mégis bepillantást nyerhetnek a világ legzártabb országának szigorúan őrzött titkaiba, a sokkoló hatású Rákosi Mátyás Magyar Kórház mindennapi életébe.
- Megismerhetik a Bobhercegnő torokszorítóan szép történetét, aki halálos betegségével harcolva jutott ki a téli olimpiára, miközben Amerika legendájává vált.
- A könyv bemutatja az AIDS gyermekeinek nyomorúságos életét. A kicsiket, akiket születésük után egyszerűen halálra ítéltek.
- Láthatják, hogyan dolgoznak a halálhamisítók, azok az orvosok, akik "meggyilkolják" a már halott embereket.
- Olvashatnak Máriáról, aki háromhetes nászútra Albániába utazott, aztán hatvan évig, haláláig nem térhetett haza onnan.
- Megtudhatják Tvrtko legféltettebb titkait, mennyire rettegett, hogy beteg gyermeke születik csernobili utazása miatt, és azt is, mit érzett akkor, amikor menekülés közben átesett egy holttesten. Pokoli vallomás ez egy közel sem pokoli riportertől.

Rendeld meg kedvezménnyel itt: alexandra.hu 

Szólj hozzá

alexandra