2011. júl 23.

JÖN! Tom Clancy - Élve vagy halva könyv

írta: Szeretünk olvasni
JÖN! Tom Clancy - Élve vagy halva könyv

Tom Clancy - Élve vagy halva könyv

Nemzetközi cselszövések, katonai akciók mérgezik a légkört, az emberiség a káosz felé halad, a gonoszok a világ megsemmisítésére törnek.

Néhány elszánt embert hajt a becsület, hogy véget vessenek a vérontásnak, és megvédjék hazájukat – bármi áron, ha úgy hozza a sors…

Ennek az életre-halálra szóló harcnak az eszköze a Kampusz, és egyetlen célja, hogy felkutassa és likvidálja a terroristákat pártfogóikkal együtt – bármikor, bárhol, következmények nélkül. Mert a hatalmon lévők gyakran azt hiszik, felette állnak mindennek és mindenkinek.

Ifjabb Jack Ryan ügynök és társai a Kampusz tagjaiként titkos háborút indítottak a világ minden sarkában. Legfőbb célpontjuk az Emírként ismert szadista gyilkos, aki minden eddiginél borzalmasabb merényletre készül: egyetlen monumentális csapással elpusztítani Amerika szívét. Kétségbeesett hajsza veszi kezdetét, hogy elkapják az őrültet… élve vagy halva.

Harminc évvel ezelőtt Tom Clancy marylandi biztosítási bróker volt, akit fűtött a haditengerészet történelme iránti szenvedély. Évekkel korábban angol szakos hallgatóként a baltimore-i Loyola College-ban tanult, és regényírásról álmodozott. Első kísérlete, a Vadászat a Vörös Októberre gyorsan elkelt a lelkes kritikáknak köszönhetően, és rakétaként száguldott a New York Times bestseller listájára, miután Reagan elnök a „tökéletes elbeszélésnek” nevezte.  Azóta Clancy a rendkívüli realizmus és hitelesség, szövevényes cselekmény és idegtépő feszültség vegyítésének elvitathatatlan nagymestere lett.

Tom Clancy világszerte az egyik legismertebb és legkedveltebb író a katonai-politikai thriller műfajában, művei rendre a New York Times bestsellerlistájának éllovasai. Számos regényéből – Vadászat a Vörös Októberre, Férfias játékok, Végveszélyben, A rettegés arénája – nagy sikerű film készült. Ezúttal Grant Blackwooddal, az amerikai haditengerészet veteránjával társult e fordulatos, izgalmakban és meglepetésekben  

Tom Clancy - Élve vagy halva könyv előjegyezhető 20% kedvezménnyel a Bookline-nál 3.999Ft helyett 3.200 Ft-ért. 

Megjelenik: 2011 októberben

Szólj hozzá

könyv ulpius bookline megjelenik