2011. jún 16.

Mit hogyan - Bookline akcióban!

írta: Szeretünk olvasni
Mit hogyan - Bookline akcióban!

2009-ben megjelent egy fantasztikus könyv a Geopen Kiadó gondozásában. A címe: Mit hogyan - Amit tudnod kell - 500 tanács hétköznapi és különleges helyzetekre. Aki egyszer kinyitotta, az képtelen elszakadni tőle. Elképesztő praktikák vannak benne a legképtelenebb helyzetekre is!

Ha szeretnél valami újat tanulni, próbáld ki a Geopen Kiadó könyvhöz készített Facebook alkalmazását! Garantáltan imádni fogod!

Részlet a könyv tartalmából:

"MI VAN ha megtámad egy krokodil, ha az asztal alatt akarsz kikezdeni az aktuális pasival, ha lábadnál fogva akasztanának fel és szeretnél kiszabadulni, ha netán még mindig nem tudod megkötni a nyakkendődet és még a WC is eldugul, ha általában csak meg akarsz őrülni és mindenkit magaddal rántanál, akkor vedd meg ezt a könyvet...

Képes használati utasítás, technikai tanács, hasznos praktika 500 tevékenyég elvégzéséhez.

492 tanács lépésről lépésre hétköznapi és különleges helyzetekre, és még 8 dologra, amire nem mindenki képes. A szokatlan könyv összeállítói bizton állítják, a mai világban igenis nagy szükség van világos és egyértelmű használati utasításokra az olyan égetően fontos dolgok elsajátításához, mint például hogyan készítsünk gyurmából szörnyikéket, hogyan szőjünk szőnyeget régi bevásárlószatyrokból, hogyan éljük túl a mocsáron való átkelést, vagy hogyan meneküljünk egy párduc láttán."

A Mit hogyan most 2000 forinttal olcsóbban lehet a tiéd a Bookline akciójának keretében!

A Bookline Geopen akciójában szereplő további köteteket itt találod!

Szólj hozzá

könyv ismeretterjesztő akció geopen bookline