2011. máj 26.

Dedikált Rumini Datolyaparton - nyerd meg!

írta: Szeretünk olvasni
Dedikált Rumini Datolyaparton - nyerd meg!

Szeretnéd megnyerni a legújabb Rumini kötetet? Ha jól válaszolsz a kvíz kérdésekre, a tiéd lehet egy dedikált Rumini Datolyaparton!

Részlet a könyvből:

RUMINIÉK VÉGVESZÉLYBEN!

„A matrózok szorosan összekucorodva fértek csak el a csónakban. Senki sem szólalt meg, fejét lehajtva mindenki a saját sérüléseivel volt elfoglalva. Cincogi doktor végre kezelésbe vehette Dundi Bandit. A dagi tengerész több helyen is megsebesült, Cincogi doktor tekintetén tisztán látszott, hogy komolyan aggódik miatta. A doktor megpróbálta Bandi mancsát szorítókötéssel átkötni, hogy amennyire lehet, csillapítsa az erős vérzést. Ehhez előbb tépést kellett készítenie a saját ingéből, mivel kötszer egyáltalán nem volt a mentőcsónakban.
A Szélkirálynő lassan apró pontocskává zsugorodott a láthatáron. Bojtos Benedek végre összeszedte magát, és megszólította csüggedten gubbasztó legényeit.
- Fiaim! Hatalmas csapás zúdult most ránk. Elvesztettük a Szélkirálynőt! Álmomban nem hittem volna, hogy valaha megérem ezt a szörnyűséget. De mindennek ellenére büszkeséggel tölt el, hogy bátran szembeszálltunk a támadókkal! Sokkal gyalázatosabban érezném most magam, ha gyáván meghátrálva, harc nélkül adtuk volna meg magunkat a kalózoknak.
Mi lesz most velünk? Itt fogunk elpusztulni – nyöszörgött Dundi Bandi.”

Micsodaaa? Elveszett a Szélkirálynő?! Hogyhogy?
Miféle kalózok támadták meg őket? Kikkel harcoltak?
És mi lesz Dundi Bandi sebesülésével? 

A jó megoldásokat május 29-ig, vasárnap estig kell elküldened!

Ha mégsem te nyersz, Rumini Datolyaparton példányodat dedikáltathatod a 82. ünnepi könyvhéten, június 4-én és 5-én, 11 órakor!

Szólj hozzá

könyv nyereményjáték pagony megjelenik