2015. nov 15.

Lepd meg vele karácsonyra! Cathy Cassidy: Cseresznyés ábránd

írta: Szeretünk olvasni
Lepd meg vele karácsonyra! Cathy Cassidy: Cseresznyés ábránd

A gyerekek, fiatalok nagy része igenis sokat olvas. Külön kis ízlésviláguk, elképzelésük van arról, milyen könyvek a jók. Most egy igazi kis csajos könyvet ajánlunk a lányoknak. Vicces, izgi, és remek olvasmány.

Cathy Cassidy: Cseresznyés ábránd

b1336391.JPG

Öt lány, öt nézőpont, öt könyv.
Cherry története, a Cseresznyés ábránd az első.

Cherry Costello élete hamarosan örökre megváltozik.
Somersetbe költözik az apukájával, ahol egy új anyuka és egy csomó vadiúj testvér vár rá.
Rögtön az első napon megismeri Shay Fletchert, aki annyira szívdöglesztő, hogy az már közveszélyes. Csakhogy Shay foglalt: Cherry új mostohatestvérével, Honey-val jár.
Cherry pontosan tudja, milyen kockázatos Shayjel barátkoznia hiszen ezzel mindent tönkretehet. Csakhogy ez még nem jelenti azt, hogy távol is tudja tartani magát tőle

Csajok és csokik. Egy könyvsorozat, melyben minden testvérnek megvan a maga története Neked melyik lány lesz a kedvenced? 
Talán a Cseresznyés ábránd főhőse, Cherry? Az a lány, akinek tejeskávé színű a bőre, sötétbarna szeme pedig mandulavágású. Akinek élénk a képzelete, szórakoztató a társaságában lenni, és aki mindig kiáll magáért.

Kinek ajánljuk?

Ha a korosztályt nézzük, akkor szerintünk már olyan 10 éves kortól kézbe vehető. Az ö korosztályuk az, akik sokkal fejlettebben gondolkodnak, mint gondolnánk. Nyelvezete nagyon könnyed, így a gyerekek nagyon könnyen tudnak vele haladni.

Ajánljuk akár kamaszoknak is, mert igazi kis csemege lehet számukra.

Szülők is nyugodtan beleolvashatnak, ismerjék meg a mai fiatalokat, mi minden jár a fejükben.

Miért ajánljuk?

Mert egy szerethető, édes kis történet. Nincs benne semmi rosszaság, hanem a valóságos bájos volta elég a szórakozáshoz, a teljes kikapcsolódáshoz. Egy doboz bonbonnal és a könyvvel elvarázsoltatjuk az olvasót. Ha még nem tudod mit válassz karácsonyra, akkor ez a könyv ideális lesz!

Kolibri Kiadó, 2015  

Szólj hozzá

ifjúsági szórakoztató irodalom Kolibri Libri