2015. jún 04.

A Te könyvesboltod!

írta: Szeretünk olvasni
A Te könyvesboltod!

A Maxim kiadó gondozásában megjelenő Dream válogatás könyveket a sokszínűség jellemzi. Tényleg mindenki talál kedvére valót a választékukból. Most pedig a kiadó elindított egy külön oldalt a rajongóknak.

11391206_777379902381981_399700506830125426_n.png

A kiadó üzenete:

Nagy-nagy örömünkre szolgál, hogy elsőként titeket értesíthetünk új büszkeségünkről: ELINDULT ÚJ, REGÉNYES HONLAPUNK!

Minden regényünket, ifjúsági- és gyermekkönyvünket ezentúl egy tematikus, modern felületű és struktúrájú weboldalon tekinthetitek meg, melyet a www.olvas.hucímen érhettek el.

NÉZD MEG!
Itt mindig megtaláljátok legújabb akcióinkat, játékainkat, valamint belelapozhattok regényeinkbe, megnézhetitek a trailereiket!

VIDD HAZA!
Ha tetszett egy-egy könyv beleolvasója és a videója, akkor vegyétek fel a kívánságlistátokra, vagy egyszerűen rakjátok kosárba, majd rendeljétek meg az oldalon a kiszemelt kötetet! Előrendelést is leadhattok újdonságainkra!

OLVASD EL!
Nálunk mindig megtalálhatjátok a következő kedvenc regényeteket! A sikerlisták éléről hozzuk el nektek a legnépszerűbb történeteket, melyeket a világ kedvenc szerzői alkottak meg.

MONDD EL!
Miután elolvastátok a könyveket, írjátok meg véleményeteket is, vagy beszélgessetek az olvasmányokról a többi rajongóval!

FEDEZZÉTEK FEL FRISS OLDALUNK ÚJDONSÁGAIT!

Természetesen kiadónk korábbi honlapját, melyen minden egyéb kiadványunk is elérhető, megtalálhatjátok továbbra is a www.maximkiado.huoldalon.

Kellemes böngészést, élményekben gazdag olvasást, tartalmas szórakozást kívánunk!

Szólj hozzá