2015. ápr 09.

Megújulás a testnek! Edzésre fel!

írta: Szeretünk olvasni
Megújulás a testnek! Edzésre fel!

Itt a tavasz. Megújul a természet, éledeznek a fák, virágok. De nem csak ők, hanem az emberek is. Hogyan? Főleg testileg. A jó idő beköszöntével nagyon sokan elhatározzák, elkezdenek sportolni. Futás, úszás, vagy edzőterem.  

Mi pedig most azoknak ajánlunk könyvet, akik inkább ott szeretnének edzeni.  

Lakatos Péter: Kettlebell 

StrongFirst Master-oktató, a kettlebell szakavatott trénere és legfőbb hazai népszerűsítője, Pavel Tsatsouline magyarországi képviselője, közvetlen és közérthető stílusban magyarázza el a kettlebell népszerűségének okait, az eszköz hatékonyságát és mutatja be a leghatékonyabb edzésmódszereket. A Paleolit edzés szerzőjének új könyve mindazokhoz szól, akik hallottak már a kettlebellről, de még nem merték kipróbálni, akik gyakorolnak már vele, de jobbak akarnak lenni, és azokhoz is, akik tudni szeretnék, hogyan válhatnak egyszerre erőssé, robbanékonnyá és vonzó testalkatúvá a kettlebell segítségével.  
 
A kötetben bemutatott nyolchetes edzésprogram követői elképesztő robbanékonyságot, erőt és kiváló kondíciót szerezhetnek, miközben egészségüknek is szilárd alapot biztosíthatnak. 

Bear Grylls: A te életed - Eddz érte! 

Discovery Channel ünnepelt sztárja, napjaink egyik legnagyobb felfedezője és túlélője sosem félt a kihívásoktól: három évig szolgált a Brit Hadsereg különleges alakulatánál, megmászta a Mount Everestet, és a világ legszélsőségesebb helyein tette próbára tűrőképességét. Minderre nem lett volna képes megfelelő fizikai erőnlét nélkül. A kérdés csak az: szeretnél olyan fitt és erős lenni, mint Bear Grylls? 
 
Ha igen, akkor jó hírünk van számodra, hiszen most megismerheted Bear forradalmian új edzésprogramját! Nem kell mást tenned, mint kiválasztani és begyakorolni a neked megfelelő mozgásformát: legyen az kettlebell, saját testsúlyos edzés vagy éppen primal move. Sőt, ha valódi hős akarsz lenni, ötvözd mindhármat! Többé az sem lehet kifogás, hogy nincsen elég időd, hiszen a könnyen elsajátítható, dinamikus gyakorlatok között találsz háromperces és harminc perces mozdulatsorokat is. Eddz keményen, fogadd meg Bear közérthető tanácsait, és a maximumot tudod majd kihozni a testedből! Gyerünk, ez a te életed, tegyél érte! 

Paul Wade: Fegyencedzés 

Hogyan kell edzeni akkor, ha VALÓBAN AZ ÉLETED múlik az IGAZI erődön és keménységeden A legtöbb testedzéssel foglalkozó rendszer a „háziasított” embertípusnak szól, azaz olyanoknak, akik viszonylagos biztonságban élik az életüket, erejüket büszkeségből ápolják, teljesítményt látnak benne, és nem a túlélés feltétlen szüksége hajtja őket. A profi sportoló azért edzi a testét, hogy jól teljesítsen egy sporteseményen, nem pedig azért, hogy biztonságosan kerüljön ki egy élet-halál küzdelemből. Még a katonák és a rendőrök is inkább a fegyvereik nyújtotta biztonságra támaszkodnak a győzelem eléréséhez, nem pedig saját nyers erejükre. Egyetlen olyan hely van a világon, ahol a nagyobb erő az élet és halál közti különbséget jelentheti: ez pedig a jól őrzött börtön. Ebben a környezetben – ahol a megfélemlítés napi gyakorlat – a ragadozó egy pillanat alatt végezhet a gyengébbel. A börtönök kegyetlen világában az ember vagy hivatásos áldozat lesz, vagy megszerzi a túléléshez szükséges félelmetes erőt, ami azt jelzi a ragadozónak: jobb, ha nem próbálkozik. PAUL WADE 19 évet töltött olyan pokoli helyeken, mint a San Quentin, az Angola vagy a Marion börtön. Félős és nyeszlett srácként lépte át a börtön kapuját és a föld egyik legerősebb embereként szabadult onnan. Paul Wade a fegyházban töltött időt arra áldozta, hogy kifejlessze a túléléshez szükséges félelmetes erőt. Ki gondolta volna, hogy éppen Amerika börtöneiben találjuk meg a hatalmas erő megszerzésének elveszett titkát! Paul Wade úgy ásta ki ezeket a titkokat, mintha az élete múlt volna rajta – és nyilván sok tekintetben pontosan ez volt a helyzet. Paul Wade kiszabadult: megfizette „tartozását a társadalomnak”. Méghozzá nem csupán az átélt szörnyűségek által, hanem a legnagyszerűbb ajándékkal, amit csak adhatott: a fegyencedzés technikáit bemutató könyve MINDENKINEK hasznára válhat, akinek elege van a puhányságból és igazi erőre vágyik! 

Szóval kedves olvasó, a könyvek megvannak, most már csak az elhatározás kell. Hajrá!

Szólj hozzá

sport jaffa Jaffa kiadó