2011. máj 10.

Agave 2+1 akció a Libriben!

írta: Szeretünk olvasni
Agave 2+1 akció a Libriben!

Most jól bevásárolhatsz Agave könyvekből! Ha szereted a színvonalas krimit, sci-fit és fantasyt, csapj le a Libriben futó Agave 2+1 akcióra!

Az agave kiadó 2003-ban alakult, annak a felismerésnek egyenes következményeként, hogy egyes angol nyelven olvasott, rajongásig szeretett írók regényeinek magyarországi megjelenésére bizony teljesen felesleges lélegzet-visszafojtva várnunk. Ezek az írók és ezek a könyvek, legyenek bármilyen népszerűek és nagyrabecsültek szerte a világon, valamilyen okból elkerülték a hazai kiadók figyelmét, és az egyetlen módja annak, hogy a magyar olvasóközönség megismerje őket, ha ezeket a regényeket mi magunk adjuk ki.

Tudjuk, hogy az általunk kiadott szerzők igazi minőséget képviselnek a szórakoztató irodalmon belül, ezért könyveink külső megjelenésével is ezt a minőséget próbáljuk sugallni. Azt valljuk, egy könyvet legyen jó érzés kézbe fogni, legyen jó érzés belelapozni, és legyen jó érzés elveszni a lapjai között, belefeledkezve a történetbe.

Reméljük, hogy azok az olvasók, akik szeretik a minőségi szórakoztató irodalmat – legyen az krimi, science-fiction, fantasy vagy akár horror –, örömmel olvassák majd ezeket a regényeket. Legalább olyan örömmel, ahogyan mi olvastuk őket.

És reméljük, lelkesedni is úgy fognak értük, ahogyan mi lelkesedünk minden egyes magyar kiadás készítése közben.

További információ az Agave 2+1 akcióról itt!

Szólj hozzá

könyv libri akció agave