2011. máj 09.

Alexandra könyvek 40% kedvezménnyel!

írta: Szeretünk olvasni
Alexandra könyvek 40% kedvezménnyel!

Az Alexandra Könyváruház aktuális Könyvmaraton akciójában ezúttal az Alexandra Kiadó kiadványai kaphatók 40% kedvezménnyel. Újdonságok és régebbi kedvencek egyaránt szerepelnek a kínálatban.

A majd' húsz éves Alexandra Kiadó Magyarország egyik legnagyobb könyvkiadója, évente közel 500 megjelentetett könyvvel. A kiadó palettáján több ezer könyv szerepel megannyi műfajban. Az ajándékkönyvek és albumok mellett az ezotéria, gasztronómia, ismeretterjesztő és irodalmi kötetek, valamint a mesekönyvek, ifjúsági- és gyermekregények bírnak kiemelt jelentőséggel. Az idei évben is már számos kötetet jelent meg a kiadó gondozásában.
A legújabb sikerkönyv Pierrot és Szélesi Sándor Jumurdzsák gyűrűje című kötete, mely a magyar Da Vinci-kódként jelent a köztudatban. Munkácsy Mihály életének regényét Harsányi Péter Ecce Homo-jából ismerheti meg az olvasó. A neves történész Laurence Rees Zárt ajtók mögött című kötete egyszerre megsemmisítő és meglepő képet fest a szovjet diktátorról. A romantikus történetek kedvelőinek a New York Times bestsellerszerzőjének, Christina Doddnak legújabb sorozatát ajánljuk A sötétség örökösei címmel. 

Bővebben itt: Alexandra könyvek 40% kedvezménnyel

Szólj hozzá

könyv akció alexandra