2015. nov 08.

A bujaság története

írta: Szeretünk olvasni
A bujaság története

A szexualitás, az erotika napjaink része. Átéljük, benne vagyunk. De bátran mondhatjuk azt is, körbefog minket. Vajon ez mindig így volt? A társadalom, a világ mindig ilyen nyitott volt? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a következő könyvajánlóban.

Száraz Miklós György: A bujaság története

b1403829.JPG

A Helikon Kiadó gondozásában megjelent könyv az erotika történetét mutatja be az ősemberektől az ókorig, egészen napjainkig. Különböző kultúrák, országok szokásait, erotikában való fejlődésüket ismerhetjük meg. Meglepő, mert nem is gondoltuk volna, a régi időkben mennyire jelen volt a szexualitás. Mi több, talán kijelenthető az is, akkor is voltak olyan bátrak, kísérletezők, mint most.

A szokások mellett számos, erotikában ismert fogalommal is megismerkedhetünk. Ezek közül némelyik igazi meglepetést képes okozni. És hogy még színesebb legyen, jópofa, vicces világi hírekkel is találkozhatunk.

Az illusztrációk nagyon színesek. Egyik-másik pironkodásra is okot adhat.

Kinek ajánljuk?

Az újdonságokra nyitottaknak, akik nem pironkodnak. Szeretnek tanulni, különböző ismereteket elsajátítani.

Pár éve a Kámaszútrát divat ajándékozni a friss házasoknak, szerintük most már van egy másik könyv is, ami jól mutatna a polcon, remek ajándék lenne.

Helikon Kiadó, 2015

Szólj hozzá

helikon kiadó