2014. okt 20.

Dana Bate: Iránytű a szerelemhez

írta: Szeretünk olvasni
Dana Bate: Iránytű a szerelemhez

Ha szereted a finom ételeket, a remek humort,akkor ez a könyv pont Rád vár!

A helyszín Washington, főhősünk pedig Hannah. Barátjával történő szakítása után új albérletbe költözik és barátnője, Rachel segítségével új életet kezd. Irodai munkája helyett szeretne azzal foglalkozni, amihez mindig is a legjobban értett: főzni és sütni. Egy nap felmond és álmait követve megszervezi élete első titkos lakáséttermi estéjét.

IranytuASzerelmehez-B1.jpg

Minden ilyen este során egy általa kitalált témának megfelelő menüvel és terítéssel, dekorációval várja az interneten meghívott vendégeit, akik az est végén pénzösszeggel díjazzák a vacsorát és az este hangulatát. Már csak az a kérdés, vajon hol tudja mindezt lebonyolítani, hiszen saját albérlete kicsi és borzalmas állapotban van. Ekkor jön a csavar, ugyanis a helyszín nem más lesz, mint Hannah főbérlőjének lakása, a tulajdonos tudta nélkül. Bátor lány Hanna, amiért bevállalja, és nem ijed meg a lebukás lehetőségétől. Azonban ami késik, nem múlik...És akkor bizony elszabadul a pokol!

Nagyon izgalmas, váratlan fordulatokkal teli történet, mely sodorja magával az olvasót és együtt izgulhat főhősünkkel a titkos lakásétterem felépítése közben, ráadásul a könyv számos receptet tartalmaz. Szerelem, barátság, finom ételek és újrakezdés jellemzi a történetet. Külön kiemelném a borítót, ami nagyon modern, szép és figyelemfelkeltő.Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a könyvet! :)

Fehér Judit ajánlója

Szólj hozzá

női romantikus humoros könnyed szórakoztató irodalom Erawan erawan kiadó