2014. okt 13.

Cynthia Ellingsen: Hab a tortán

írta: Szeretünk olvasni
Cynthia Ellingsen: Hab a tortán

Milyen érzés, ha az ember lányának megkérik a kezét? És ha egy családban rögtön három „lánnyal” teszik ezt? Mókás felvetés, ugye?

HabATortan-B1-250x400_1.jpg

És tényleg az. Fejős Éva könyvtárának ezen példánya mindennel szolgál, amit csak egy esküvő magában foglalhat: boldogság, móka, kacagás, stressz, feszültség, izgalom, romantika, szomorúság… Hiszen a tökéletes nap sosem igazán tökéletes, és nem csak a csodálatraméltó díszletekből és a „happy ever after”-ből áll. Sőt. Ha pedig az egész család nagy napját egy bolondos idős hölgy akarja megszervezni… Nos, az már csak a hab a tortán.

Magával ragadó, szórakoztató, letehetetlen, megunhatatlan, fordulatokkal teli - ezekkel a jelzőkkel tudnám leírni a Hab a tortán című regényt. Tipikusan az a könyv, ahol még az utolsó oldalon is tud meglepetést okozni a szerző.

Ha hamarosan házasodni készülsz, vagy már férjnél vagy, ha egy kis vidámságra vágysz, vagy ha csak érdekel, hogy három egymástól teljesen különböző nő hogyan éli meg a mennyasszonyságot, és ceremóniával járó hacacárét, mindenképp érdemes elolvasnod a regényt, amit az Erawan kiadó hozott el Magyarországra.

„Adódhatnak olyan körülmények, melyek megkérdőjelezhetik elhatározásainkat.”

Szabados Melinda ajánlója

Szólj hozzá

romantikus humoros szórakoztató irodalom Erawan erawan kiadó