2014. sze 14.

Hollywood és szerelem - hajsza az álomgyárban

írta: Szeretünk olvasni
Hollywood és szerelem - hajsza az álomgyárban

Könnyed, szórakoztató regényt kerestek? Nevetni akartok? Akkor most egy igazi csajos regényt ajánlunk Nektek Fejős Éva könyvtárából!

Victoria Connelly: Szökevény színésznő

B1271082.JPG

Fiatal, gyönyörű, gazdag és tehetséges, ráadásul a világ egyik legnépszerűbb színésznője. Kell ennél több a boldogsághoz? Bizony kell! Ha valaki, hát a huszonkilenc éves Connie pontosan tudja, hogy a jó adag csillámporral beszórt hollywoodi álomgyár valójában darálógép, ami szép lassan kizsigereli az embert. De egy nap betelik a pohár! Amerika üdvöskéje fogja magát, és elszökik Los Angelesből. Nagy titokban egy aprócska skót faluba utazik, mert csöndre és nyugalomra vágyik.

Lochnabrae tényleg képeslapra kívánkozóan idilli hely, na de hogy békés lenne? Ugyan! Az amerikai sztár nem számolt a végletekig szókimondó és pletykás helyiekkel, akiket hosszú távon szinte lehetetlen elviselni, miközben jóval szerethetőbbek, mint a lány által túl jól ismert sztárok.

Színpadra vinni a falubeli amatőr társulattal a Vízkeresztet egyszerre vicces és idegőrlő feladat Connie számára. Persze valószínűleg könnyebben boldogulna, ha a szívdöglesztő rendező − aki megfogadta, hogy soha többet nem kezd színésznőkkel − nem lenne annyira undok vele. És főleg, ha kevésbé szikrázna a levegő, valahányszor egymásra néznek…

 „Kiugrani a sajátunkból, hogy kipróbáljunk egy másik életet? Ki ne játszott volna még el a gondolattal? Hiszen »másnak mindig könnyebb«… Szökés, szerelem, újrakezdés – erről szól Victoria Connelly romantikus regénye. Akinek tetszett a Bárcsak itt lennél, vagy rajong Cecelia Ahern műveiért, az ezt a könyvet is szeretni fogja!” Fejős Éva

Erawan Kiadó, 2014

Rendeld meg akciósan a kiadó webshopjából!

Szólj hozzá

romantikus humoros könnyed Erawan erawan kiadó