2011. sze 16.

Nyerj mozijegyet!

írta: Szeretünk olvasni
Nyerj mozijegyet!

A Bookline új akciójában most megnyerheted a 25 darab páros belépő egyikét Sarah Jessica Parker és Pierce Brosnan legújabb filmjének premier előtti vetítésére, mely szeptember 29.-től tekinthető meg a magyar mozikban. Nincs más dolgod, mintmegrendelni a film alapjául szolgáló, azonos című könyvet Allison Pearsontól!

Allison Pearson - Csak tudnám, hogy csinálja (A kudarc komédiája, a siker tragédiája)

Ismerjék meg Kate Reddyt, aki befektetésialap-kezelő, két kisgyermek édesanyja. Öt különböző időzónában kilencféle devizát tud átszámítani, és képes fél óra alatt megfürdeni, felöltözni, gyerekeket megmosdatni, felöltöztetni és elindulni otthonról. Kate krónikus időhiányban szenved, úgy számolja a másodperceket, mint más a kalóriákat. Folytonosan rohan egyik értekezletről a másikra, észben kell tartania a jelentéseket az ügyfeleknek, a gyerek születésnapi tortáját, a tengerentúli telefonhívást, a betlehemes játékot, megnézni a Dow Jones-indexet, intimtornát végezni, időt szorítani a szexre. Mindehhez adjunk még hozzá egy számító nevelőnőt, aki úgy bámulja Kate mellét, mint árut a kirakatban, egy szenvedő – valóban szenvedő – férjet, egy csöndesen rosszalló anyóst, két követelőző gyereket és egy elektronikus szerelmet. Kate annyi labdával zsonglőrködik, hogy valamelyik egy napon elkerülhetetlenül leesik a földre. Allison Pearson regénye egyszerre könnyfakasztóan humoros és fájón szomorú. Az írónő mély megértéssel ábrázolja a dolgozó anyák bűntudatos életét, az önvádat, a nevetséges kis csalásokat, a kimerültséget, a kétségbeesést. Metsző iróniával, ragyogó stílusban mutatja be a dolgozó anyák dilemmáját a 21. század elején.
„Az ember beleszeret ebbe a könyvbe – nagyszerű, szívszorongató regény felnőtteknek, életünk édes-keserű fájdalmainak krónikája.”

A könyv 15%-os kedvezménnyel, 2542.- Ft-os áron megrendelhető: Bookline

A játék szeptember 25.-ig tart, sorsolás szeptember 26.-án.
A vetítés időpontja és helye: 2011. szeptember 28. 19 óra, Palace Cinemas Mammut, 3-as terem. A nyerteseket a könyv kiadója, a Gabo Kiadó értesíti!

Szólj hozzá

könyv akció nyereményjáték bookline gabo kiadó szórakoztató irodalom megfilmesítik