2011. aug 25.

ÚJ! Richelle Mead - A végső áldozat (Vámpírakadémia VI.)

írta: Szeretünk olvasni
ÚJ! Richelle Mead - A végső áldozat (Vámpírakadémia VI.)

Már kapható Richelle Mead népszerű könyvsorozata, aVámpírakadémia hatodik része A végső áldozat címmel. A könyv azAgavae Kiadónál jelent meg, s a Bookline sikerlistáján máris az első helyre ugrott! Részlet a könyv tartalmából:

Ezúttal maga Rose Hathaway kerül őrizet alá, és nem is akármiért. A vád: a morák királynőjének, Tatjanának meggyilkolása. Az örökmozgó dampyrt azonban apja, az extravagáns öltözködéséről és titokzatos kapcsolatairól ismert és hírhedt Abe Mazur megszökteti a fogdából. Rose így Dmitrijjel nekivág a nagyvilágnak, hogy elrejtőzzön rosszakarói, valamint a királyi udvar testőrei elől. Rose persze nem tűrheti tétlenül, hogy valaki a nyakába varrta a gyilkosságot, és nyomozni kezd az igazi tettes után. Ehhez azonban meg kell találnia a királynő neki írt levelében említett utolsó Dragomir-leszármazottat. Eközben barátnője, Lissa, az Udvar politikai intrikái közepette a királyi trón várományosai között találja magát…
Kiben bízhatnak, miközben halálos ellenségeik nyújtanak segítséget, és barátaik árulják el őket? Ki fogja meghozni a végső áldozatot a családért, a szerelemért és a túlélésért?

„Csodálatosan megírt, akciódús könyv, tele izgalommal.” (yareads.com)
„A sorozat eddigi legizgalmasabb darabja… Mead történetmesélése minden könyvvel egyre jobb lesz.” (The Associated Press)
„Fantasztikus tempójú regény.” (examiner.com)

A könyv 20%-os kedvezménnyel megvásárolható a Bookline-on!

Szólj hozzá

könyv agave bookline új megjelenés